Pages

Saturday, November 14, 2009

"UNDECIDED TITLE"

POETRY DAY IS OVER BUT I STILL NEEDED TO GET SOMETHING OFF MY CHEST SO I TRIED TO CREATE ANOTHER POEM AS SOON AS I AWOKE. TELL ME IF THIS IS ANY GOOD, OKAY? THIS IS MY 2ND ATTEMPT.



I WOKE UP TO HOTNESS, BUT COLD & UNCLOTHED,LAYING ON TOP UP THE COVERS HEATED LIKE AN ACTIVE STOVE. "BRANDON, YOU HAD TO BE BOLD FOR WHAT YOU HAVE TOLD".......BUT WHAT GOOD DOES IT DO IF I RECEIVE A BAD AFTERSHOCK?!....ITS LIKE I WAS POPPED IN THE HEART BY AN UP-CLOSE GUNSHOT, OR TRAMPLED BY COWS WHILE LAYING DOWN IN THE FIELDS OF AN OPEN RANGE.....MAYBE I SHOULDN'T HAVE UTTERED THOSE WORDS......MAYBE THINGS SHOULD OF BEEN LEFT UNTOLD.......PUT THE WRAPPING BACK ON THE GIFT BUT REPLACE THE BOW WITH A DYING ROSE......MY SELF-DOUBT USED TO MAKE ME WANNA CRY & I WONDERED WHY......BUT NOW I KNOW THAT THERE WAS NO NEED TO SHED A TEAR.......INSECURITIES KEPT ME SAFE......KEPT ME FROM REVEALING THE COMBINATION TO MY SAFE.BUT NOW THAT ITS OPEN, MY HEART FEELS TOTALLY UNSAFE.....I WISH I COULD BE MAD, BUT I SHALL NOT CATCH A CASE, CUZ WITH MY LUCK, THE JURY WOULD SAY I'M GUILTY THEN STARE RIGHT TO MY FACE.

2 comments:

  1. Please keep these poems coming. Your work should be used a lyrics! I'm going to send you a friend request so you can post on my page and hook up with a couple of my friends who are in the music business...may help.
    If you feel like it; check out my blog, "Just for the Hell of It."

    ReplyDelete
  2. I'm glad you enjoyed this but I don't really write. This was really a just a one time thing but Thank You!

    ReplyDelete